Losmaken en leegmaken

—elke keer denk ik ik heb hem gevonden….
In 2003 werd ik ontslagen via de zogenaamde kantonrechtersformule, hoewel de term een Beta achtige benaming is, komt het keihard aan. Je bent je baan kwijt. Niet dat ik geen perspectief had, maar de manier waarop je wordt afgedankt dat is niet leuk. Dat vergeef ik die persoon nooit!
Nieuwe weg inslaan en zelfstandig verder.

Ashram India:
Programma er weer eens bij gepakt (1999..10 dagen lang); Ik werkte voor Wisdom (het hoogst haalbare) in mijn leven.

Ted Wilson:
13-04-2015 gisteren de video’s van Ted teruggevonden op Youtube en meer in het zoeken naar antwoorden…

Alles draait om inkomsten….4 monden te voeden!

Stof tot na denken, kijk op Stof tot nadenken

vandaag 14-04-2015 trof een opmerking me bijzonder op die pagina die ik eerder al had toegeoegd aan dit schrijven: ‘Doeldenken leidt tot niets … ‘ een onderwerp welke ik recent heb aangereikt gekregen toen ik de opmerking kreeg: ‘ik wil verliefd worden’ in dat opzicht snapte ik al meteen dat zoiets zo niet werkt. Ik ging voor die persoon een exegese maken en kwam tot de conclusie dat ze het slachtoffer kan zijn van NLP…een methode die niet door iedereen even goed begrepen en onderwezen wordt. Ik moet me nog in die methode verdiepen om precies te weten of het in dit voorval ook echt zo was. Later…het is immers voor iemand anders. Los van die persoon kan het zijn dat er veel meer slachtoffers zijn van die ‘NLP-manie’, zoals ik ook opmerkingen maak over MINDfulness, wat ook niet voor ieder mens even goed is;

In dat opzicht is Innovia Curis een goed gekozen naam, die wil helpen op een vernieuwende manier om mensen de informatie aan te reiken die ze zelf in staat stelt om betere beslissingen te nemen. Past dus in de ervaringen van Westerse Kennis en het opzetten van Business en het spirituele Oosterse filosofie van het leven. De Balans zou in dat opzicht (Yin/Yang) een prima metafoor kunnen zijn. Geblindoekte Vrouwe Justitia met balans (alleen in Groningen ontbreekt deze blinddoek). Rechtvaardigheid, respect, enz komen dan bij me naar boven.

Innerlijke rust
-Van heel druk < --> …Nieuwe Creatie als je door al die fases heen moet is het wel een opgave, je overziet het namelijk niet…soms wil je heel graag en soms lukt het niet

-Yoga (Hata, Kundalini)
-nieuwe liefde die het gevoel van een innerlijke rust bij me bracht die heerlijk voelde, de openingen om te praten en de veilige omgeving nodigden uit kwetsbaar te zijn, helaas bleek ik ook hierin teleurgesteld te worden, op een manier die ik nog steeds niet snap…en ook niet past bij dat serene gevoel wat ik bij haar had. MF zei met dat het wellicht een test was geweest…zo had ik het nog niet bekeken.

Echtscheiding
Reis naar het Oosten (Ukraine), hoe arm kun je het vinden ik heb veel foto’s (omroep Max zou ze kunnen gebruiken voor de reclamespot om geld in te zamelen)…ja uiteindelijk precies in het latere rampgebied van MH17…veel zien aankomen. De rode berg…zoals in de film van de Hamburgse Cineaste…hoe parallel wil het hebben als je mijn foto’s naast haar film over haar russische dorp legt.

Zeilen, doel bepalen, koers uitzetten en samen met de bemanning overleggen hoe we te werk gaan en wie wat gaat doen vandaag. Hoeveel tijd we hebben, wat de waypoints zijn, waar we gaan eten en voor anker gaan liggen. Muziek erbij aan…heerlijk in de zon op de Middelandse Zee;

Entrepreneur, gewoon keihard werken voor je geldd zul je bedoelen, geen tijd voor liefde…alles draait om de business….maar er zijn monden te voeden.

Nieuwe liefde, met een ongelofelijke innerlijke rust…maar helaas vond zij dat (nog?) niet ….ik moet haar laten gaan, dat is enerzijds heel gemakkelijk en anderzijds knettermoeilijk als je zoveel van iemand houd!

Het komt vast en zeker …breath-in/breath-out.
6-03-2015

Bevrijding…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.