Starten van een bedrijf

Vanmiddag zag ik hoe moeilijk het is om een bedrijf te starten. De ondernemer is voortdurend op zoek naar de juiste snaar bij de juiste doelgroep. Nieuwe producten en ideeen zijn er genoeg, maar het gaat erom een bron van inkomsten aan te boren. Heb je die eenmaal gevonden dan moet je goed analyseren waarom die bron steeds bij jou terugkeert. Hopen, denken, doen, eigenwijs zijn, uitleg geven over en proberen te snappen hoe mensen er tegen aan kijken. Veranderingen doorvoeren, het verhaal wijzigen en weer opnieuw beginnen. Kortom….opstartproblemen, hoe kom je er uit! Strategieen vaststellen en keuzes maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.