AJAX

Een hoop mensen zijn geinteresseerd in AJAX. Nee niet AJAX de voetbalclub of de brandblussers en ook niet het schoonmaakmiddel maar de internet technologie. AJAX technologie is een hippe internet technologie waarmee je koele dingen kan doen. Ik ben daar geen uitzondering op. Kijk eens naar de serie van Kris Hadlock over AJAX, inclusief zijn meest recente artikel ‘ How To Create an RSS Aggregator’ met PHP en AJAX. En vind daar ook de XML Reference Guide, en artikelen van Nick Chase die AJAX en ‘Ruby on Rails’ pakt. Hij maakt daar een Ajax enquete applicatie. Waar je on-line vragen kunt toevoegen en verwijderen zonder de gehele pagina te reloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.