Lid worden van de VVD?

Heeft de VVD haar naam veranderd in Vereniging voor Volksvermaken en Democratie?, ik heb me niet geamuseerd.
En heb gisteravond niet echt genoten van het debat over mevrouw Hirshi Ali. Een andere titel zou kunnen zijn: Rita zorgt voor snijverlies binnen de VVD.
Ik was oprecht boos en ben in staat om lid te worden van de VVD, al was het alleen maar om een verzoek tot royement van mevrouw Verdonk in te kunnen sturen. Een mes in de rug van je medelid, een karaktermoord plegen die je goed uitkomt, vergeten met wat voor situatie mevr. Hirshi Ali is opgescheept? Doe er nog een schepje bovenop.
Als je in Nederland, een dergelijke dadendrang in je hebt dan mogen we van geluk spreken dat dit op dit moment is gebeurd en niet een week later als de verkiezingen voor lijsttrekker binnen de VVD zijn geweest. Want nu 50% van de VVD’ers al heeft gestemd zullen er zeker onder zijn die spijt hebben van hun ‘vote for Rita’. Deze kunnen zich op deze site melden en ik stel een zachte reprimande voor omdat kennelijk hun brilleglazen in de sterke lentezon waren gesmolten van de charmes van Rita. Te hoge voorjaarstemperaturen leiden in de politiek tot bizarre toestanden.

Ik wil met dit stukje dan ook als Nederlander afstand nemen van Rita en haar graag inruilen voor een meer competente minister van de VVD. We worden de risee van de wereld en Balkenende stond erbij en keek ernaar. Wat een ‘loser’ is die man. Ik zei nog tegen mijn vrouw: Ruud Lubbers had de antwoorden zelf voor zijn rekening genomen omdat hij daarmee veel meer ruimte zou hebben gecreeerd. Maar goed Rita ging door het oog van de naald in de orkaan die ze zelf heeft gesticht. En het mag gezegd worden dat Jozias de heer van Beek prima heeft gesouffleerd anders waren er grote brokken ontstaan.

Ayaan veel succes toegewenst! Politiek in Nederland was en is niets voor jou, maar je idealen zijn er door in het nieuws gekomen. Daar moet je je tot nu toe mee tevredenstellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.