Dit is het eerste plaatje in een tekst op deze blog

Het eerste plaatje op deze blog is afkomstig uit het Haags Gemeentemuseaum alwaar een tentoonstelling gericht op jeugd was ingericht in de kelder. Een innovatieve manier van het bleven van een museum werd hier getoond. Een voorbeeld van innovatie vond ik ook de digitale kledingkast. Of eigenlijk moet ik zeggen een virtuele kledingkast, waarmee je in staat was om allerlei kledingstukken aan te trekken waarbij je het eindresultaat kon laten afdrukken op polaroid.

Ik heb destijds gevraagd in het gastenboek of deze tentoonstelling eens naar Groningen zou kunnen komen omdat ze zeker de moeite van het bekijken waard is.

Test2

de tekst die hier is neergezet is voorzien van een foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.