ZestECM

Sinds begin 2007 werkzaam bij Zest: Mij werd onlangs door een jonge vrouw in de bloei van haar leven gevraagd wat ik daar nu bereikt heb? Welnu persoonlijk ben ik natuurlijk via Industries binnengekomen op basis van mijn SAP profiel (MM/PM), heb echter het meest voor Utilities bij het Provinciaal Waterbedrijf Noordholland laten zien, met name dat ik een prima programma-manager ben met oog voor menselijke verhoudingen. En tot nu toe zit ik voor ZestECM bij ING. Waar ik me op basis van mijn kennis van ARIS bezig houdt met business en informatie analyses. Daar komt nog bij dat je je als mens wilt blijven ontwikkelen en dat kan prima bij ZEST. Zo heb ik meegedaan aan verschillende interne activiteiten en heb ik mijn certificaten gehaald voor Prince2 (practitioner), ITIL v3 en BiSL en ben ik inmiddels erg bedreven in SocialText het nieuwe platform voor de zakelijke wereld als het gaat om Social Media of Web 2.0. Dit laatste is iets waarmee nog veel bereikt kan worden en is daarom ook speerpunt in mijn toekomstige activiteiten, ik geloof met name op het vlak van HR en Services kan daarmee nog veel worden bereikt.

Het samenwerken in een groter verband, de schil die alles bijelkaar houdt is toch ook in tijden van neergaande aard een groot goed. Daarom gaan we met Zest ECM ook vol vooruit. Kijk maar eens op de site van ZestECM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.