Lans breken voor alle vrouwen

Langs deze weg zou ik als man graag een lans willen breken voor alle vrouwen die hun man recht in het gezicht durven zeggen dat ze een andere man hebben. 

Na het zien van de Zembla uitzending van zondag 24 mei j.l. ben ik ervan overtuigd dat er heel wat zieke vrouwen zijn die hun man besodemieteren omdat ze gevoelens hebben die ze niet kunnen uiten. En de uitlaatklep die ze daar voor denken te moeten vinden is verhalen in het rond spreiden die de waarheid geweld aandoen. Ze doen het voor hun eigen gemoedsrust en omdat ze daar kennelijk een soort van wraak uit halen. De mannen hebben kennelijk in de interne boekhouding van de vrouw een behoorlijk negatief saldo opgebouwd die op een bepaalde manier moet worden terugbetaald. Een vrouw gaat dan haar gram halen op een creatieve manier en zet daarbij middelen in die normale mensen niet kunnen bedenken.

Geestelijk zijn dit hele arme vrouwen. Ik vind daarom ook dat de vrouwen die deze ‘zwakke sociale begaafdheid’ niet hebben moeten worden gecomplimenteerd met hun rechtdoorzee gedrag. Zeg liever dat een huwelijk ten einde is al je dat vindt, maar ga er niet van alles bijslepen of heimelijk toch stiekem je man inruilen voor een ander of het over de rug van de kinderen uitspelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.