Apple MacBookPro probleem

Vanochtend had ik een korte hickup met mijn Apple MacBookPro, mijn batterij was leeg en moest de computer eerst aan de lader leggen, toen ik hem met het aanknopje had opgewekt starte hij op in een mode die me niet beviel. Normaliter blijft alles in het geheugen zitten, maar nu leek het wel of mijn Apple aan het dementeren was.

De klok stond op 1 maart 2001, en prompt kreeg ik daar ook een bericht van door iTunes die was geactiveerd door mijn iPhone. Onlangs bij de verschuiving van 1 uur wintertijd naar zomertijd heb ik de settings van de klokken weer eens van voren naar achteren nagelopen en toen kwam ook al een discrepantie aan het licht. Die was weliswaar met de hand te verhelpen maar toch is die ergens met een van de vele automatische updates ik had het web al eens afgeschuimd of meer mensen dit probleem hadden. Ja dus. En nu deze….klik op datum/tijd en het klokprobleem is dan al opgelost.

Vreemd vind ik het wel, bovendien was mijn wifi network connectie volledig verdwenen en die moest dus ook opnieuw ingegeven worden….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.