‘als je kind echt hulp nodig heeft’

Kom net via Gaapster op de site van Karin…en vind daar dit stukje uit de Volkskrant…

Ik herken de situatie in het stukje wat Karin nog eens tekstueel uiteenzet.

http://www.karinsitalsing.nl/artikelen/85-als-je-kind-hulp-nodig-heeft,-moet-je-die-kunnen-bieden.html

De rol van zowel vader als moeder zijn voor het kind heel belangrijk en wat daarin het bindmiddel is…vader en moeder zullen met elkaar moeten kunnen praten…..m.a.w. de enige weg is de weg via de vader en niet via allerlei mensen die wel een mening hebben, daar niet voor uit durven komen en als puntje bij paaltje komt, heeft je kind daar ook niets aan.

Als jij vind dat je kind hulp nodig heeft en de vader van het kind is daarvoor nodig dan loopt de weg dus over het pad van de vader. Hoe rot dat voor jou als moeder misschien ook is. En troost je er zijn ook vaders die in deze situatie zitten dat de moeder e.a. blokkeert. Het reklame spotje van de Orde van Advocaten op de radio is dus behoorlijk discriminerend, omdat ze daarin de vader stigmatiseren. Ik ken dus de achtergrond situatie niet, maar weet wel waar de blokkade zit. [jsc/110621]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.