Organiseren en klassificeren van foto’s

Momenteel ben ik bezig mijn foto’s te organiseren en te klassificeren, ergernissen over cloudoplossingen en grote jongens met natte luiers die hebben ertoe geleid dat ik het zelf maar ben gaan doen. Daarvoor heb ik een eigen oplossing van Synology gevonden voor opslag en die is toegankelijk via het web. Uiteindelijk wil ik een klein deel van mijn collectie in een Gallery plaatsen, zoals sommige Panaorama foto’s die dan door liefhebbers besteld en betaald kunnen worden.

Het organiseren en klassificeren van foto’s kan met hulp van tools worden uitgevoerd.Ik von deze links waar ook sommige van de hulpmiddelen in genoemd worden die ik gebruik zoals ACDSee en Google Foto’s.

Daarnaast gebruik ik dan noch de Synology Tools en iCloud van Apple. Het is de bedoeling zonder Google, Apple en Microsoft door het leven te gaan als het om opslag en beheer van mijn photo- en film-bestanden gaat.

Omdat ik sinds 1998 digitale foto’s maak valt er heel wat te organiseren en te klassificeren.

De gebruikte en aan te bevelen links:

https://itigic.com/nl/best-applications-to-organize-photos-in-windows/

ACDSee

Met de app ACDSee Mobile Sync kunt u foto’s en video’s rechtstreeks versturen van uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio. Het koppelen van uw app en software is nu net zo eenvoudig als het scannen van een QR-code met uw mobiele apparaat. Selecteer, verzend en uw mobiele media is onmiddellijk beschikbaar voor nabewerking in ACDSee Photo Studio. ACDSee Mobile Sync houdt bij welke foto’s zijn verzonden en geeft nieuwe en niet-verzonden items aan met een gekleurde rand.
https://www.acdsee.com/nl/acdsee-mobile-sync/#single/0

Synology

https://www.winmagpro.nl/tutorial-uploaden-fotos-google-fotos-naar-synology-moments

https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1929610

WordPress

https://athemes.com/collections/free-photography-wordpress-themes/

https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/help/PhotoStation/blog

https://www.synology.com/de-de/knowledgebase/DSM/tutorial/Multimedia/How_to_embed_Photo_Station_to_WordPress_Joomla_Drupal_and_other_websites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.