Google earth

Georgrafie speelt in ieders leven een grote rol en sommige grote ICT spelers spelen daar gretig op in. Tom Tom is naar de beurs met een toepassing die ons de weg wijst. Maar ook Microsoft en Google laten zich niet onbetuigd. MS World Wind en Google Earth brengen de wereld op je bord. Je hoeft niet meer uit huis om te surfen door de wereld? Wat zal het antwoord van Wolters Noordhoff zijn met zijn Bos Atlas? Tot nu toe gebruikte ik die ‘groningse’ CD-rom 3-d satelietbeelden beelden te laten zien. Dus eigenlijk was dit interactieve programma van WN de voorloper van deze grote jongens onder de ICT bedrijven. Waar het naar toe gaat, mensen die begrijpen dat internet en breedband diensten mogelijk maakt die we tot voor kort voor onmogelijk hadden gehouden begrijpe dat er weer een wereld open gaat voor allerlei bedrijfstakken die tot nu toe geen idee hebben wat er op hun af gaat komen. Reclamebureau’s, makelaars, reisbureau’s en taxibedrijven opgelet! Willen jullie meer weten dan graag een mail sturen naar info@cpa-inc.nl. De mensen van CPA innovatie & consultancy vertellen graag wat er zoal mogelijk is met dit soort toepassingen.

One thought on “Google earth

  1. Google Earth Gets Down to Business
    ——————————–
    PCWorld.com: When it comes to garnering enterprise business, Google is adopting a down-to-earth approach — Google Earth, that is. In recent weeks, the company moved two industrial-strength versions of its popular mapping application to the company’s enterprise unit, where executives are mulling ways to integrate them with its enterprise Search Appliance and Google Mini products. These products are boxes containing Google search software, designed to index and make searchable information found in intranets, relational databases, enterprise business applications and other such sources. Google believes enterprise developers will want to utilize Google Earth’s application programming interfaces (APIs) to create specialized apps.
    IT Business Edge: Aligning IT & Business Goals
    Issue 46, Vol. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.