Waterleverantie is allerminst zeker in Groningen

Beste Waterleverancier, ga je eens op je hoofd krabben.
Want ..tja, het is wederom niet gelukt om uw doelstelling te halen. Weer ontstaat er vandaag (13.00 uur) een lek in de slechtste waterleiding van Nederland. Elke keer is het een probleem als er een vrachtauto overheen rijdt. En vandaag zijn de druiven kennelijk zuurder dan anders want pas om 17.00 uur wordt er door jullie gereageerd. Ook de website bevestigd dit want er staan geen storingen vermeld. De Terborglaan heeft bij de realisatie van het noordelijke deel van de Piccardthof al veel storingen te verduren gekregen, dat zal nu Teborch wordt gerealiseerd opnieuw beginnen.
Wij zijn de storingen spuugzat. En willen graag met u als waterleverancier om de tafel om eens te horen wanneer wij een waterleverancier krijgen die doet wat ze zegt, namelijk continue water leveren.
Jan Coerts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.