De Zunne schient in Van Schendelstroat

Als je op een dieptepunt in je leven lijkt aangeland, en somber de wereld in kijkt (zie Donkere tijd,…) dan is die zon die daarin genoemd wordt wel een hele mooie opsteker. Het bewijst ook dat ik een optimist moet zijn want al is de wereld nog zo donker, het wordt altijd wel weer licht. De mensen waar je lang mee stil hebt gestaan die voortdurend in alles op de rem trappen om die los te laten dat is als of Einstein zelf langs komt en je laat merken dat de versnellingen die je door kunt maken enorm zijn. Met de snelheid van het licht katapulteer ik in een nieuwe richting, alles wat eerst in mijn nabijheid mee moest lijkt aan de horizon als een stipje te verdwijnen.

De frisheid van de lente komt met volle teugen de neusgaten binnen en zie daar daar is de Zunne.[Wikipedia::De zunne is de steern dij zoch t dichtst bie de eerde bevindt en t helderste objekt aan de hemel is. t Vörmt t middelpunt van ons zunnesysteem..]

In mijn geval kwam ik in een discussie over C2C op de link naar Duurzaam Bouwen. Peter Bootsma die me op dat pad zette vertelde dat er een project in de Wijert Noord werd neergezet met deze mooie naam.

Ik heb zelf mijn oog laten vallen op blok C2. Ik zal hier een paar foto’s van de huidige situatie laten zien.

Ik ga hier heel bewust wonen…..op een historisch belangrijk stukje Groningen, em spannend ook want er stond vroeger een kasteel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.