Verhuizing

De meeste mensen zijn niet op de hoogte van mijn gedwongen vertrek aan de Rietgans 12. Ik heb sinds eind januari de sleutel van het huis aan de G.J. Boekhovenstraat 11 (9728VK). Het is met recht een spiritueel huis. Van nummer 12 terug naar 11 lijkt een degradatie, niets is minder waar, het is een hele interessante move, alle energie die door mijn lichaam stroomde was van hoog energetisch gehalte. Dat heeft zeker ook met deze bijzondere plek te maken. 

We kwamen erachter dat Alex Groenewegen in het huis heeft gewoond en in die tijd Anke heeft ontmoet. En dat er vele singles daarna ook aan de partner gekomen zijn.

Voor mij is die energie die dit huis geeft wel een mooie start. Het is ook een hele mooie basis om de kinderen een nieuw thuis te geven. Dat gedeelte geeft mij vreugde. Verder merk ik dat Anne, Matthijs en Julia het hier erg naar hun zin hebben en dat doet mij immens goed.

Alles wat er verder bij komt kijken en het deel van het gezin wat we missen, dat blijft voor verdriet zorgen.

Sinds afgelopen week is ook deze overgang formeel beklonken met de inschrijving in het GBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.