Shiatsu Massage

Al enkele jaren maak ik gebruik van de Shiatsu behandelingen van Grietje Mulder. 

De behandelingen helpen mij samen met mijn meditatie oefeningen om beter om te gaan met spanningen.

Waar anders dit soort van spanningen voor langdurige problemen zorgde is het nu vooral fijn om plekken waar emoties gaan vastzitten te laten behandelen en als een ander mens weer naar buiten te stappen.

Grietje zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat bottle necks worden opgelost en dat energie weer in het lichaam kan stromen. De sfeer en omgeving waarin Grietje behandeld zijn nu ook op haar website te zien en ik kan eenieder met lichamelijke klachten (die vaak hun oorzaak vinden in geestelijke) aanraden om eens met Grietje te gaan praten.

Haar massage salon heet Alant Massage, door te klikken op de link kom je op haar site terecht. Een aanbeveling waardig.

Zeker als je weet met wat voor pijn ik de laatste tijd heb moeten leven, (een vrouw die al maanden vreemd gaat en haar kracht ontleent aan manipulatie en afpersing met de kinderen als wapen), met veel dank aan Grietje heb ik al die tijd mijn rug recht kunnen houden, ben ik mij positief op blijven stellen en heb ik alle shit en oneerlijkheid over me heen kunnen laten gaan. Zonder de goede zorgen van Grietje was dit veel slechter afgelopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.