Bij Rabobank neemt men klachten aan

Als je bij de Rabobank zit dan verwijzen ze voor klachten naar je lokale kantoor, waar ze volgens mij niets kunnen uitrichten tegen een klacht die over een landelijk of zelfs wereldwijd systeem gaat. Er wordt niet vermeld hoe een klachtenprocedure in zijn werk gaat. Ik ben achterdochtig en vermoed censuur. Ondanks dit vooroordeel meld ik toch mijn klacht op donderdag 4 maart 2010 om 10.50 uur.

Ik wil een klacht indienen omdat ik niet electronisch inzicht kan krijgen in de betalingen die met mijn creditcard worden gedaan. Dit betekent dat het een maand duurt en dus gemiddeld twee weken voor ik nieuwe informatie krijg over mijn betalingen op mijn credit card. Hierdoor wordt ik te laat geinformeerd en kan ik niet op tijd reageren en wordt dus een foute of ten onrechte afgeschreven betaling op mijn conto gezet. Dit heb ik bij ING bank niet meegemaakt. Bij ING kun je wel online je credit card betalingen inzien, bij de Rabo niet. Voor mij is dit een reden te meer om mijn credit card van Rabo op te zeggen. Het systeem matcht gewoonweg niet meer met deze tijd van internet betalingen in de 24uurs economy. Een helaas verouderd systeem zullen we maar zeggen. Dit hebben de credit card maatschappijen ook gezien en die komen nu met een oplossing, dat  heet een bankrekening die electronisch kan worden ingezien. Heel slim….dat is dus meer concurrentie voor de banken uit onverwachte hoek. Ik juich dat toe.

Ik vond dat wel een mooie …..pissen naast je eigen pot heet dat volgens mij en dat is wat de Rabo hier doet. Wel pijnlijk dat het je als klant eerst geld moet kosten, vandaar ook die zure lucht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.