Zin en onzin van een nieuwe browser

Wat is nu de zin en onzin van een nieuwe browser? Gisteren vertelde mijn tante mij dat haar Internet Explorer ruzie maakte met haar Hyves-pagina. Fantastisch zo’n opmerking van iemand die haar eerste A4 nog uit een printer moet laten komen.

Afijn een van haar adviseurs had haar dit verteld en er een Mozilla browser voor teruggezet. Ik was lyrisch en vond het een goede zet. Vanochtend open ik mijn ogen en word ik wakker met de korreltjes van het zandmannetje nog in mijn ogen met RockMelt een nieuwe browser die speciaal gemaakt is voor het sociale gebeuren, friends, en nog veel meer….ik denk daar even over na en start langzaam maar zeker mijn brein op en krijg me toch een vreemd gevoel ……we staan nog maar aan het begin van de ontwikkeling van de browser. Het is echt nog maar kinderschoenen werk als ik over dit ding nadenk en de functionaliteit die de browser zou kunnen hebben.  Oh wat ben ik toch een visionair denk ik als ik mijn eerste kopje thee heb gezet. ……in elk geval de moeite waard om vast te houden….environmental computing heeft een browser nodig die daar speciaal voor is gemaakt. …….ik heb zin om me nog even om te draaien en verder te dromen…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.