Samenwerking CPA met Volantis

Vandaag is de intentie uitgesproken dat CPA en Volantis met elkaar gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is de positie te versterken op de noordelijke markt voor tekeningenbeheer en automatisering van informatiestromen om en rond het beheer en support aan gebouwen. Dit kan ook betekenen dat nieuwbouw gescreend moet worden op C2C (Cradle-to-Cradle) doelstellingen getoetst moet worden. We gaan in deze samenwerking zelfs zover dat er een BREEAM assessor kan worden ingeschakeld.

Voor ondersteuning en advies kan CPA materiedeskundigen aantrekken van IQ Support, deze intentie was al eerder een feit geworden. In de praktijk betekent dat dat de drie samenwerkende partijen een vinger in de pap gaan krijgen in het beheren, controleren en bewaken van de kwaliteit in tekeningenpakketten en het beheer van gebouwen. Ook wil men in de komende jaren stevig bijdragen in het duurzaam maken van bestaande gebouwen en het duurzaan ontwikkelen van nieuwbouw. Zo heeft Volantis o.a. een patent in beheer voor een energiedak, waarmee de balans tussen warmte en koude kan worden geregeld voor een gebouw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.