Periodiek systeem

Gisteren met Geert gewerkt aan een uitwerking van een idee om de samenleving te helpen verduurzamen. Terwijl wij zo aan het denken waren toen flitsten er allerlei kleuren en tekens over het scherm. Tiny editor de applicatie waarin Geert werkte …maar verder niet naar gekeken of over gesproken.

Vanochtend lees ik een krant en zie daar een beschrijving over een periodiek systeem. En gelijk weet ik dat Geert daar ook mee bezig was…heel bijzonder…en volgens mij wel een bewijs dat mijn hersens echt ingesteld zijn op grafische elementen (een beelddenker) kan ik nu zelf concluderen.

Het boek: Periodieke Systeem is van Lucien Trueb ISBN 9789085712930, bij Veen Magazines Paperback uitvoering voor EUR. 25,- in de aanbieding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.