Startup weekend Groningen

Afgelopen jaar was ik deelnemer aan het eerste startup weekend in Groningen. Het was voor een ervaren iemand als ik ondanks die ervaring een hele mooie nieuwe ervaring. Een weekend waarin ik veel heb geleerd, mensen heb leren kennen, mezelf verder heb geholpen in mijn ontwikkeling en ik heb zicht gekregen op wat ik nu precies wil en wat ik daarin zelf op dit moment kan betekenen. In dat opzicht was het de investering in tijd en geld meer dan waard. Zogezegd krijg je een ‘pressure cooker’ effect waarin je ontwikkeling opeens in een stroomversnelling komt.

Mijn resultaat van StartUpWeekend 2011: http://www.medicinedirect.nl

Met name de energie die je krijgt van het samenwerken met andere mensen, visies met elkaar deelt of juist nieuwe opdoet, maakt dat je helemaal stijf van de adrenaline klaar bent om er weer een jaar tegen aan te gaan.

En nu ben ik gevraagd om te helpen het weekend te organiseren: simpele opdrachten, met veel tact en regie oplossen, wederom een hele ervaring.
Locatie, datum, budget, voorwaar een hele tour om die voor de zomervakantie rond te krijgen.

Kijk voor meer informatie en de laatste nieuwtjes over #suwGRO2012 op Twitter of volg ons via Facebook of kijk op de site : http://groningen.startupweekend.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.