Mediteren met Melanie

Meditatie met Melanie is geenszins zweverig. Meer een kwaliteitsverbetering van je leven zou ik het willen noemen. Elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur in een zeer inspirerende omgeving. Zie http://www.rainbowcoaching.nl de site van Melanie.

Het effect: ik ben rustiger geworden, denk helderder en mijn lichaam kan beter overweg met mijn hoofd zo lijkt het wel. Meer ordening, minder chaos, minder zaken tegelijk aan het hoofd. De kwaliteit van denken gaat vooruit zo heb ik gemerkt. Ik denk nu vooraf en daardoor lukken de zaken beter. Vroeger had ik zo bedenk ik me nu explosiever op de zaken gereageerd. Om in die termen te blijven praten, je lontje wordt langer van het mediteren en is een maat voor de mentale groei die je doormaakt.
Uit onderzoek is wel gebleken dat mediteren de intuitie aanscherpt. Concentratie verbetert en allerlei kwaaltjes erdoor worden verholpen. Zie http://www.ABC-van-meditatie.nl Op deze site doet men niet zweverig, men vindt dat meditatie niets anders is dan het beoefenen van technieken die helpen de aandacht te richten op het hier en nu. In het geval de aandacht wegtrekt richt je je op iets anders, dan het hier en nu. Zakelijke beslommeringen, zorgen om prive zaken, niks te doen hebben, en moeilijkheden thuis, zijn allemaal zaken die de aandracht wegtrekken.
Door te mediteren laat men het stemmetje in het hoofd los. Men ontdekt door meditatie hoe het hoofd voor even verlost is van dat stemmetje, men ziet minder beren op de weg of piekert minder.
Mensen kunnen opeens meer energie en aandacht opbrengen voor hetgeen op dat moment daadwerkelijk belangrijk is. De mist van stress trekt op! Bij veel mensen openbaart xich dit in een soort van sensatie.

Melanie is in staat om je deze sensatie te laten beleven. Kijk eens op haar site en neem eens een keer een proefles om die sensatie te ondergaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.