Verjaardag en ‘housewarming party’

Verslag van een geslaagde dag, die begon met zingen op bed met de kinderen. Dat was natuurlijk minder leuk dan andere jaren, maar de kinderen hadden duidelijk hun best gedaan om zelf cadeaux’s te bedenken voor mij. En dat proef je er aan af. Daar groei je van als vader. Ik vind het heel knap van Anne Julia en Matthijs, hoe ze mijn behoeftes hebben gepeild en daar conclusies aan hebben weten te verbinden die precies goed zijn ingepakt.

Ellen bedankt dat je ze hebt geholpen met het kopen en inpakken van de cadeau’s. Dat moet je wel zwaar gevallen zijn.

Vervolgens de hele boel klaarzetten voor het feest, vlaggetjes ophangen met Opa en Oma, boodschappen hadden we met zijn allen al gedaan bij de Jumbo een week vooraf, bij de Macro, Super de Boer en Albert Heijn, het zal de gasten aan niets ontbreken was ons credo.

Via mijn ouders kreeg ik een mooie kaart van mijn Tante, ik ben werkelijk zo uit de ‘roller coaster’ gestapt en heb nog geen tijd gehad om verhuiskaarten te verzenden. Ik moet ook de adressen nog overschrijven in het nieuwe adresboekje.

Afijn ik ben vele cadeau’s rijker en was aangenaam verrast door de grote opkomst. Mensen bedankt voor jullie komst.

Josephien en Jennifer ook nog hartelijk dank voor jullie geweldige inzet. En natuurlijk niet te vergeten de barvrouw zelf, Anne wat kan jij goed bier tappen. Je kunt op het Preadinius zo in de kroeg gaan solliciteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.